Toimintarajoitteisten golfille lisätukea – Respectasta Golfliiton kumppani

17. kesäkuu 2022 - admin

Respectan ja Golfliiton uusi yhteistyösopimus ulottuu vuoteen 2024 asti. Kumppanuuden kautta Respecta tukee laajasti toimintarajoitteisten golfin kilpailutoimintaa.

Yhteistyö rakentuu vastuullisuuden ja yhteisten arvojen ympärille. Kolmivuotinen kumppanuus tuo Respectaa näkyväksi toimintarajoitteisten kilpailuissa, jäsenkirjeissä, kumppaniblogeissa ja Golflehden verkkokanavissa. Toimintarajoitteisten kilpailukiertue E-Tour vaihtaa nimensä jo tälle vuodelle Respecta Touriksi. Kotimaan kilpailukalenteriin saadaan myös kansainvälistä väriä koronapandemian värittämien välivuosien jälkeen, kun Finnish Disabled open palaa kilpailukalenteriin kumppanuuden myötä. Respecta Finnish Disabled Open pelataan Espoo Ringside Golfissa 27.-28.7.2022.

“Olemme kiitollisia ja iloisia yhteistyöstä Respectan kanssa. Golfliitto on ottanut lähivuosina isoja harppauksia osoittaakseen lajin soveltuvuutta kaikille soveltuvana harrastuksena. Respecta tuo vahvan tukijan kilpailukiertueellemme, ja nimenvaihdoksella E-Tour saa nimekkään brändin mukaan hyvinvointia edistämään, kertoo Golfliiton Head of Sales and Marketing Kimmo Rantamäki.”

“Paraliikunnan ja -urheilun tukeminen on tärkeä osa yrityksemme ja Ottobock-konsernin arvoja. Missiomme on mahdollistaa ihmisten itsenäinen ja laadukas elämä riippumatta lähtökohdista. Yhteistyö Golfliiton kanssa istuu arvomaailmaamme erittäin hyvin. Pitkän historiamme myötä on hienoa jatkaa kumppanuutta ja aktiviteetteja liiton kanssa sekä tukea sen vastuullisuusohjelmaa toimintarajoitteisten golfin edistäjänä.”, sanoo Respectan toimitusjohtaja Sasu Leskelä.

 

www: Suomen Golfliitto

 

smaller-EDGA-NEW-INSTAGRAM-TEMPLATES-(14)-(002).jpg

 


Respecta on valtakunnallinen hyvinvointia edistävä terveysteknologiayritys, joka tuottaa tutkittuja ja korkealaatuisia apuvälineratkaisuja. Kaikessa toiminnassa tavoitteena on ihmisen elämänlaadun parantaminen ja ammattitaitoinen henkilöstö auttaa löytämään jokaiselle asiakkaalle sopivat ratkaisut. Respecta on luotettava kumppani ja aktiivisesti mukana esimerkiksi kuntouksen hoitoketjussa. Palveluihin kuuluu apuvälineitä ja tukipalveluita, joiden avulla esimerkiksi työergonomiaa voidaan parantaa. Palvelujen laatua ja ratkaisujen sopivuudesta huolehtii toistasataa ammattilaista, jotka koostuvat fysio- ja toimintaterapeuteista sekä apuvälineteknikoista.