Vuokrauspalvelut


Respecta vuokraa erilaiset apuvälineet omais- ja kotihoidon tueksi sekä lyhyt että pitkäaikaiseen käyttöön niin yksityishenkilöille, kunnille, hoito- ja palvelukodeille, terveyskeskuksille, sairaaloille kuin vakuutusyhtiöillekin.

Minimivuokra-aika on yksi vuorokausi. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi ja apuvälineen voi palauttaa koska tahansa kun tarve lakkaa. Vuokrahinta muodostuu päivävuokrasta ja käyttöönottomaksusta. Toimituskulut veloitetaan erikseen tapauskohtaisesti. 

 

Vuokraamme sänkyjä, painehaavapatjoja ja CPM-laitteita

Sähkötoimiset kotihoitosängyt takaavat sopivan korkeuden siirtymistilanteissa sekä hoitotyössä. Erilaiset painehaavaumien ehkäisyyn tarkoitetut patjat joissa on hengittävä ja nesteitä läpäisemättömän päällinen. Katso lisää vuokratuotteistamme ja vuokraushinnastomme.

Mikäli tarve muodostuu pitkäaikaiseksi, on vuokratuote mahdollista lunastaa jäännösarvolla omaksi. Katso alla pdf Käytettyjen tuotteiden myyntiehdot

 


Vuokraa hoitosänkypaketti haluamaksesi ajaksi

Respecta vuokraa ja toimittaa kotiinkuljetuksella hoitosänkypaketteja sekä yksityishenkilöille että yrityksille, koti- ja laitoskäyttöön. Kotiinkuljetus on mahdollista pääkaupunkiseudulla, Varsinais-Suomessa, osaan Pirkanmaata ja Keski-Suomea sekä Seinäjoen alueella, jolloin tuomme sängyn kotiin, kasaamme ja opastamme käyttöön. Muiden kuin edellä mainittujen alueiden osalta kuljetus ja kuljetuksen veloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Vuokratuotteen kotiinkuljetus maksaa 180 € (+alv. 24%). Kotiinkuljetus sisältää tuotteen kasauksen käyttökuntoon sekä tuotteen käytön opastuksen. Muiden kuin edellä mainittujen alueiden osalta kuljetus ja kuljetuksen veloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

hoitosanky-vuokraus-paketit-600x600px.jpg
super-hoitosanky-vuokraus-paketit-600x600px2.jpg

Hyper-paketti

korkean painehaavariskin käyttäjälle
sisältää sähkötoimisen hoitosängyn, korkean riskin
painehaavapatjan ja nousutuen. Katso lisää

Super-paketti

erittäin korkean painehaavariskin käyttäjälle
sisältää sähkötoimisen hoitosängyn, erittäin korkean
riskin painehaavapatjan ja nousutuen. Katso lisää

 


Ota yhteyttä: 

Vuokrauspalvelu valtakunnallinen p. 0207 649 740 * (arkisin klo 10-14), vuokrauspalvelu(at)respecta.fi tai jätä meille viesti chatissa. 
 


Icon Vuokratuotteiden palautusohje (175,6 KB)

Icon Käytettyjen tuotteiden myyntiehdot (172,9 KB)

Icon Vuokrausehdot yhteisöasiakkaalle (21,6 KB)

Icon Vuokrausehdot yksityishenkilöille (21,2 KB)

 

Tutustu myös muihin hankintatapoihin: Apuvälineen hankinta Respectassa
 


Katso lisää: