Vuokrauspalvelut

Yhä useammat tarvitsevat väliaikaisesti erityyppisiä apuvälineitä niin perustason liikkumiseen, kotona asumisen tueksi kuin henkilökohtaisen hygienian hoitoon. Lähitulevaisuudessa tarve kasvaa ennusteiden mukaan entisestään. 

Aina ei kuitenkaan ole taloudellisesti tai lyhyen käyttöajan vuoksi järkevää hankkia omaa apuvälinettä. Respecta Oy on kehittänyt toimivan vuokrauspalvelukokonaisuuden osin kansainvälisen toimintamallin pohjalta ja toimii nyt apuvälinevuokraamona.

Respecta vuokraa erilaiset apuvälineet omais- ja kotihoidon tueksi sekä lyhyt että pitkäaikaiseen käyttöön niin yksityishenkilöille, kunnille, hoito- ja palvelukodeille, terveyskeskuksille, sairaaloille kuin vakuutusyhtiöillekin.

Minimivuokra-aika on yksi vuorokausi. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi ja apuvälineen voi palauttaa koska tahansa kun tarve lakkaa. Vuokrahinta muodostuu päivävuokrasta ja käyttöönottomaksusta. Toimituskulut veloitetaan erikseen tapauskohtaisesti. 

Vuokrausasioissa teitä palvelevat Respectan apuvälineklinikat arkisin klo 8 - 16.

Vuokrauspalvelu valtakunnallinen p. 0207 649 740 *, vuokrauspalvelu(at)respecta.fi.

 

Suosituimmat arkea helpottavat välineet

Suosituimmiksi vuokravälineiksi kodin arkea helpottamaan ovat muodostuneet laadukkaat sähkötoimiset kotihoitosängyt, jotka takaavat sopivan korkeuden siirtymistilanteissa sekä hoitotyössä. Erilaiset painehaavaumien ehkäisyyn tarkoitetut patjat joissa on hengittävä ja nesteitä läpäisemättömän päällinen. Keveät, pienikokoiset ja helposti taittuvat henkilönostimet, jonka voi ottaa vaikka mökille mukaan. Perustason sekä sisällä että ulkona liikkumisen mahdollistavat pyörätuolit.

Katso lisää vuokratuotteistamme ja vuokraushinnastomme


Mikäli tarve muodostuu pitkäaikaiseksi, on vuokratuote mahdollista lunastaa jäännösarvolla omaksi. Katso alla pdf Käytettyjen tuotteiden myyntiehdot

Vain yksi puhelinsoitto Respectaan niin saat vuokravälineen toimitettuna kotiisi! Vuokrauspalvelun tavoitat numerosta p. 0207 649 740*.

 

Lataa PDF-tiedostona:

Icon Vuokratuotteiden palautusohje (224,0 KB)

Icon Käytettyjen tuotteiden myyntiehdot (81,0 KB)

Icon Vuokrausehdot yhteisöasiakkaalle (21,6 KB)

Icon Vuokrausehdot yksityishenkilöille (21,2 KB)

 

Katso lisää: